Op zoek naar Sportmasseurs gevraagd?

Sportmasseurs gevraagd
 
Vacatures gezocht/aangeboden Instituut Ron Molders.
Begeleiden van de selectie op de dinsdag en donderdagavond trainingen. Dit geldt in principe alleen voor de verzorger van het eerste elftal. Begeleiding van het 1e en 2e elftal op de zaterdagen tijdens en rondom wedstrijden.; Als verzorger/sportmasseur houd je je bezig met het verzorgen o.a. tapen / masseren / verzorgen van de spelers tijdens de trainingen en wedstrijden. Je levert een bijdrage aan het herstel en re-integratie van spelers na blessures. In voorkomende gevallen help je ook andere niet selectie leden met de behandeling van hun blessures. Wij vragen verzorgers die.; affiniteit hebben met voetbal. een afgeronde voor het vakgebied relevante opleiding hebben en ervaring heeft met sportmassage of.
Masseur-vacatures december 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Het Massagehuys Vacatures in Amsterdam West. Masseur, sportmasseur, sporttherapeut gezocht in Utrecht. Praktijk Boost Fix. Deze werkgever werft via Indeed. Praktijk Boost Fix is een groeiend jong bedrijf in Utrecht. Wij bieden stevige no nonsens behandelingen op maat. Dagen en tijden zijn bespreekbaar. Vandaag Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Praktijk Boost Fix Vacatures in Utrecht. Vacature Masseur Utrecht Five City Spa. FIVE CITY SPA. Deze werkgever werft via Indeed. Intrinsieke motivatie om masseur te worden?
Masseur Vacatures Vacatures.nl.
Amsterdam Noordwijk gem. Accountmanager Werkvoorbereider Technisch Beheer. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Plaats CV word gevonden. Vacatures 1 8 van 8. Schrijf je in bij Vacatures.nl en ontvang persoonlijke vacature-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Stage: werkervaringsplaats startend masseur. Dit traject is geschikt voor: vmbo opleidingen voor masseur /schoonheidsspecialiste 3e of 4e jaars. mensen die een massage opleiding volgen of hebben gevolgd en. Wellness Beauty De Woudfennen Joure. Je bent een vriendelijk en spontaan persoon die er representatief uitziet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Als masseur m/v beschik.
Gezocht: sportmasseurs! Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De organisatie van het evenement is nog steeds op zoek naar ervaren sportmasseurs om de atleten na de wedstrijd een verdiende sportmassage te geven. Iedereen die ooit al eens een sportieve inspanning heeft geleverd, weet immers hoe deugddoend en noodzakelijk een degelijke massage is.
Belgische Massage Federatie BMF.
Belgische Massage Federatie. Voetreflexologie bij kanker. Massage bij kanker. Zoek een gecertificeerd behandelaar. Bent u op zoek naar een behandelaar die een gedegen opleiding heeft genoten en beschikt over de nodige kwalificaties om u van dienst te zijn? Via deze tool zal u zeker iemand vinden in uw regio die voldoet aan deze eisen. Zoek op Naam. Zoek op Postcode. Binnen een km straal van. Type behandelaar Alle types. Masseur bij kanker. Traditioneel Chinese behandelaar. Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie! Meld je online aan als lid! Only fill in if you are not human. Als masseur kan je enorm veel ervaring opdoen tijdens e. RSCA Anderlecht gaat zijn medische staf afslanken. Schrijf je nu in voor de opleiding massage bij kanker! Wil jij deelnemen aan deze unieke cursus voetreflexolog. Wie is dat? Een beroepsfederatie die de belangen behartigt van de masseurs en aanverwante behandelaars!
Nieuws Sportmasseurs gevraagd.
Return to sportmassage. Vacatures voor masseurs. Vergoedingen door zorgverzekeraars. Voordeel op verzekeringen. Home Nieuws Sportmasseurs gevraagd. Sportmasseurs gevraagd Nieuws. 22 september 2017. Last minute oproep. Waarvoor: Cycling For Brains, 5-daagse sponsorfietstocht door NL t.b.v. Wanneer: week 40 2017, 34, en 6 oktober!
Massage Jobs Diensten 2dehands.be.
Welk vrouw wilt gemasseerd worden? Een knappe man geeft massage aan alle vrouwen voor afspraak stuur een bericht. 14 mei 2019 1327: Gent. Vacatures binnen Spa branche. Voor ons spacenter zijn wij op zoek naar de volgende gekwalificeerd zelfstandig personeel: masseurs zowel relax als sport massage, schoo.

Contacteer ons