Meer resultaten voor vacature sportmasseur voetbal

vacature sportmasseur voetbal
 
Vacature: Verzorger/masseur 1e elftal KVV Losser.
Helaas laat dit zich niet langer combineren met haar werk bij KVV Losser. Wij zijn Lisan dankbaar voor de prettige samenwerking en hopen dat zij haar afscheid bij onze vereniging kan opluisteren met promotie naar de 3e klasse! Ter vervanging van Lisan hebben wij een vacature opengesteld.:
Vacatures gezocht/aangeboden Instituut Ron Molders.
Begeleiden van de selectie op de dinsdag en donderdagavond trainingen. Dit geldt in principe alleen voor de verzorger van het eerste elftal. Begeleiding van het 1e en 2e elftal op de zaterdagen tijdens en rondom wedstrijden.; Als verzorger/sportmasseur houd je je bezig met het verzorgen o.a. tapen / masseren / verzorgen van de spelers tijdens de trainingen en wedstrijden. Je levert een bijdrage aan het herstel en re-integratie van spelers na blessures. In voorkomende gevallen help je ook andere niet selectie leden met de behandeling van hun blessures. Wij vragen verzorgers die.; affiniteit hebben met voetbal. een afgeronde voor het vakgebied relevante opleiding hebben en ervaring heeft met sportmassage of.
Vacature: Roda28 zoekt verzorger/sportmasseur M/V voor seizoen 2017-2018 Het voetbalportaal van Gelderland.
Doelpunt v/d Week. Vacature: Roda28 zoekt verzorger/sportmasseur M/V voor seizoen 2017-2018. 6 april 2017. Met ingang van het seizoen 2017-2018 is Roda28 uit Winssen op zoek naar een verzorger/sportmasseur m/v voor de dinsdag en donderdagavond en voor de begeleiding van het eerste elftal op de zondagmiddag. Taakomschrijving; Als verzorger/sportmasseur houd je je bezig met het verzorgen o.a. tapen/masseren van de spelers tijdens de trainingen en wedstrijden. Wij vragen een verzorger die.; Affiniteit heeft met voetbal.
Kandidaten Sportverzorger CV's' in Sport.
Bekijk het complete CV. Conditie en hersteltrainer, sportverzorger zoekt club. Laatste update CV: 03-01-2018. Plaats: Zutphen, Gelderland. Dienstverband: Bijbaan, Freelance, Vast contract. Enthousiaste, enthousiasmerende, deskundige trainer/verzorger met eigen praktijk wil zijn kennis en kunde ook graag delen binnen de sportwereld. Uitgangspunt is een gezonde geest in een goed lichaam. Bekijk het complete CV. Laatste update CV: 02-12-2012. Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland. Dienstverband: Vast contract. Over mij: Ik ben een jonge leergierige persoon ben altijd bereidt om nieuwe dingen te leren en kan goed samenwerken met andere. Mijn interesses: Muziek en sport Mijn ideale bedrijf: geen voorkeur Bekijk het complete CV. Sportmasseur, voorkeurgebied voetbal. Laatste update CV: 15-05-2012. Plaats: Winschoten, Groningen. Dienstverband: Vast contract. Over mij: Zowel in de privé-sfeer als binnen een werkomgeving omschrijf ik mijzelf als een sociaal type dat gemakkelijk contact maakt met mensen om mij heen. Omgang met mensen spreekt mij enorm aan. Bovendien ben ik actief ingesteld en beleef ik veel plezier aan de mensen om mij heen. Ook kan ik aangeven dat ik geduldig en stressbestendig ben ingesteld. Ik houd van open en eerlijke communicatie. Als ik ergens voor ga. Bekijk het complete CV. Laatste update CV: 28-06-2013. Plaats: Amsterdam, Noord-Holland.
Vacature: Verzorger / Sportmasseur M/V ASV Victoria Boys.
in het zonnetje. Vacature: Verzorger / Sportmasseur M/V. 2 juni 2017 1400.: Met ingang van seizoen 2017-2018 is voetbalvereniging Victoria Boys op zoek naar een VERZORGER / SPORTMASSEUR M/V. Voor de dinsdag en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste herenelftal op de zondagmiddag. Op de dinsdag en donderdagavond verzorging voor of na de training van het eerste dameselftal. tevens kan het voorkomen dat overige spelerssters een beroep op de dinsdag of donderdag avond kunnen doen. Als verzorger verricht je de volgende taken.: Verzorgen van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden. Tapen en masseren. Wij zoeken een verzorger die.: Affiniteit heeft met voetbal.
VVOR zoekt naar verzorger/sportmasseur voor 1e en 2e elftal Voetbal Vereniging Oost Rotterdam.
Wilt u VVOR ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club. Gebruik deze link, het kost u niks en u steunt er VVOR mee. Copyright 2019 Voetbal Vereniging Oost Rotterdam.

Contacteer ons