Op zoek naar holistische massage opleiding?

holistische massage opleiding
 
opleiding - Coaching in de natuur.
Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. Bereikbaar met openbaar vervoer. Dicht bij bushalte. Dicht bij trein station. Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Vlot bereikbaar met de auto. Arabisch Standaard Fosha. Verfijn je zoekopdracht Minder uitgebreid zoeken. Een moment geduld., we halen uw resultaten op. Vragen van coaches. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Coach.be 2010-2020 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden. Terug naar boven. Vind een coach. Vind een cursus. Ondersteuning bij alle. Afslanken / afvallen. Angst Sociale angsten. Burnout / burn-out. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Nieuw samengestelde gezinnen. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. Stoppen met roken. Stress en spanningen.
Holistische massage cursus CIVAS Opleidingen.
Kinesiologie / Touch for Health. Herstel op holistische wijze het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest. Dermatherapie op natuurlijke basis. Huidproblemen komen vaker voor dan ooit. Bied hulp met huidverzorging op natuurlijke basis. De cursus Aromatherapie leert u alles over de geneeskrachtige werking van etherische oliën. Massage en voetreflextherapeut. Bied een unieke behandeling met massage en voetreflextherapie! Leer alles over voeding en ga als Voedingsdeskundige aan de slag. Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtconsulent en start uw eigen praktijk!
Opleiding massage therapeut HBO erkend door BATC.
Klik voor meer info over de kosten op een van bovenstaande modules. In de cursusprijs: Begeleiding tijdens de cursus, Online cursus video's' en werkboeken voor de cursussen, Reiskosten en achtergrondliteratuur zijn niet inbegrepen. Recensies van cursisten. Ik" vond de opleiding massage therapeut HBO goed.
Cursus massage holistische massage Yomabe Rotterdam.
Het programma is gericht op het ontwikkelen van jouw specifieke kwaliteiten als masseur. Na deze module van de opleiding lichaamswerk en massage kun je zowel een stimulerende en stevige massage geven, als ook een zacht vloeiende en ontspannende massage. Een holistische massage is daarbij altijd invoelend, in verbinding en aardend.
Akademie voor Massage en Beweging.
niveau in Amsterdam 4 jaar tot Holistisch Masseur en Massagetherapeut. De vakopleiding voor massagetherapie is een beroepsgerichte, veelzijdige en diepgaande training in verschillende massagetechnieken en bewegingsvormen, lichaamswerk en massagetherapie. Gedegen vakbekwaamheid, kennis van lichaamsstructuren, integratie van technieken en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling vormen samen een uniek geheel. Naast massage is beweging een wezenlijk onderdeel binnen de opleiding.
Opleiding Holistische Massage Esoterra massageopleidingen.
Bij en Nascholingen. Opleiding holistische massage 4 maanden. Dompel jezelf onder en leer de diepe werking van holistische massage. De opleiding holistische massage leert je masseren vanuit diverse oosterse en westerse filosofieën. Met als doel om de hele mens uit te nodigen naar meer heelheid en bewustwording.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
En met iedere massage maak je de wereld een stukje mooier." Voel je welkom en kijk even rustig rond op deze site. Heb je nog vragen dan kun je ons meteen bellen 0499-461041. Alle cursussen worden gegeven in ons eigen cursuscentrum.: Gebouw Gare du Nord, Ukkelstraat 2i, 5628 TE Eindhoven Noord.
Informatie avond opleiding integraal holistische massage.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Informatie avond opleiding integraal holistische massage. Georganiseerd door Positive Touch School voor integrale en holistische massage. Woensdag 24 april 2019 van 1900: 2100: UTC02. ongeveer 9 maanden geleden. Positive Touch School voor integrale en holistische massage.
Holos.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Combineert verschillende massagevormen tot geïntegreerde manier van werken. Landelijk erkende beroepsopleiding op HBO niveau door KTNO/BATC. Uitgangspunt massage opleiding. De opleiding is erop gericht dat je in een periode van twee jaar kunt ontwikkelen tot veelzijdig en vakbekwaam masseur. Hiervoor staat het werken vanuit een holistische visie in de opleiding centraal. De massage richt zich daarbij op de mens als geheel, zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Hiervoor komen tijdens de opleiding verschillende massage inhoudelijke vaardigheden aan bod en ga je tevens in op de onderliggende anatomie en fysiologie, haptonomische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage en leer je werken met de methodiek van integraal holistische massage, welke stappen tijdens de massage worden gezet en hoe daarbij kan worden gewerkt in de verschillende lagen van de bodymind.
Akademie.
Export to XML. Op zoek naar een therapeut bij jou in de buurt? Hier tref je per provincie. massage en bewegingstherapeuten aan, die bij de Akademie afgestudeerd zijn. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland.
Over Lidy van Dijk Praktijk voor Holistische Massage in Vianen.
Een aantal jaren terug maakte ik kennis met massage vanuit de holistische visie. Ik ben mij daarna steeds meer gaan verdiepen in de holistische visie en op zoek gegaan naar een opleiding die hierbij uitstekend aansluit. In 2004 heb ik met succes mijn diploma gehaald aan de Holos Academie te Utrecht.
Holistische massage opleiding Positive Touch Massage Opleiding.
Net als tijdens de opleiding integrale massage maken twee supervisies onderdeel van dit opleidingsjaar uit. De tijdsduur van een supervisie bedraagt 90 minuten en de kosten hiervan zijn 75 euro per supervisie. Hierdoor komen de totale opleidingskosten van de opleiding inclusief supervisie op 1.975 euro. Reader holistische massage, interventie technieken en holistisch begeleiden.

Contacteer ons