Resultaten voor tuina massage opleiding

tuina massage opleiding
 
TuiNa massage.
Daarnaast verbetert TuiNa ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verdrijft het gifstoffen uit het lichaam. Inhoud van de opleiding. In onze TuiNa opleiding leer je alle massage grepen, het werken op meridiaan banen, het werken met Qi, het werken op acupunctuur punten en de gewrichtsmanipulatie technieken, zoals dat op dit moment in China gedoceerd wordt.
Tuina: chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding!
Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! De opleiding bestaat vooral uit praktijktraining en omvat 2 studiejaren van 18 lesdagen. De cursus start in normale omstandigheden elke twee jaar op. In het academiejaar 2019-2020 start er geen eerste jaar Tuina opleiding.
Opleiding Qigong Tuina.
Het is een therapeutische natuurgeneeswijze bestaande uit Chinese therapeutische massage en het toepassen van interne energie Wai Qi om specifieke lichamelijke klachten te verhelpen. Qigong Tuina therapie is een specialisatie opleiding, zeer geschikt voor therapeuten die verdieping zoeken in hun massagetechnieken.
Basis cursus Chinese TuiNa Massage YinYang Balance.
Daarnaast verbetert Tuina in belangrijke mate de weerstand van het lichaam en heeft tevens tot gevolg dat gifstoffen uit het lichaam worden verdreven. Hoewel de Chinese Tuina massage therapeutisch van aard is, is het geenszins bedoeld als therapeutische cursus gezien het gebruikelijke studie traject van minimaal 3jaar.
Tuina massage opleidingen na het basisjaar.
Basisjaar: De Fundamenten van de Chinese geneeswijzen. Opleidingen na het Basisjaar. Postgraduaat massage en beweging. Postgraduaat massage en bewegingsleer. Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! Kindertuina en babymassage. Chinese Herb Education. Voedingsadvies voor de dagelijkse klinische praktijk.
2 jarige opleiding An Mo-Tui Na massage therapeut Tai Chi Tao Groep.
2 jarige opleiding An Mo-Tui Na massage therapeut. 2 jarige opleiding An Mo Tui Na massage therapeut. De opleiding leert u de kunst van de AnMo Tuina Massage Therapie. De cursus is geheel in het Nederlands. In de 2 jaar leert U het volgende.:
TuiNa massage volgens traditionele wijze Praktijk Kregting Nijmegen.
Tijdens de opleiding tot TuiNa massage therapeut heb ik veel stage mogen lopen en heb ik veel kunnen oefenen. Na het behalen van mijn diploma ben ik actief geweest in een soort oefengroep onder leiding van een ervaren TuiNa therapeut en docent.
TuiNa massage OHM Academy.
Deze opleiding wordt geaccrediteerd door KTNO en is erkend door BATC. TuiNa massage: 50 ecs. TuiNa therapie: 70 ecs per studiejaar. OHM Academy Coƶperatie U.A. 6815 GA Arnhem. 0031 6 450 350 77. De OHM Academy is aangesloten bij de klachtencommissie van KTNO nummer 90567.
Academie Qing-Bai Basisopleiding TuiNa Massage.
Vanaf september 2011 biedt Academie Qing-Bai de njarige opleiding TuiNa Massage aan. In deze opleiding leer je masseren met behulp van therapeutische TuiNa technieken op de diverse meridianen en maak je kennis met de basis van de traditionele Chinese diagnostiek.
Cursus Tuina massage MSP Opleidingen.
Opleiding Sportpedicure Belgiƫ. Cursus elastisch tapen in de praktijk van de pedicure. Cursus Chronische enkelklachten. Cursus Tuina massage. Kies uw opleiding. Klik op de startdatum of de afbeelding voor meer informatie over prijzen, data en aanmelden. Cursus Tuina Massage 31 januari en 14 februari 2020 vrij Leiden.
Tuina Massage Noord Holland Egmond-Binnen Heiloo Alkmaar Castricum.
Daarom volgden wij beiden de opleiding tot TuiNa masseur en nu tot Tuina therapeut bij Academie Bo-Yi in Zoetermeer. De TuiNa massage is gebaseerd op de TCG, waarbij o.m. gewerkt wordt met meridianen, acupunctuurpunten en de Chinese 5 elementenleer. In de Chinese traditionele geneeswijzen wordt veel gebruik gemaakt van acunpunctuur, TuiNa en kruiden in de gezondheidszorg.
Chinli-Tuina opleidingen Total Health.
Deze therapievorm kent heel veel verschillende massagetechnieken die toegepast worden op het lichaam en kent daarnaast een aantal effectieve manipulatietechnieken. In China wordt deze massage Tuina al duizenden jaren in de ziekenhuizen toegepast. De resultaten die men hiermee bereikt zijn enorm. De opleiding is geaccrediteerd door de KTNO, BATC, CAT, FAGT, NWP, NVST, VBAG, VNRTB punten.

Contacteer ons