Op zoek naar stimulerende massage?

stimulerende massage
 
Klassieke massage Instituut Ron MoldersInstituut Ron Molders.
Centraal staan de stimulerende en sederende massage. Een stimulerende massage richt zich op het doorbloeden van de spieren en het activeren van de bloedcirculatie. Een sederende massage is een rustgevende massage die vooral gericht is op nerveuze personen of mensen die voor recreatie of ontspanning een massage willen ondergaan.
Massage.
Klassieke massage is een individueel afgestemde massage, er specifiek op gericht om uw klachten te verminderen. Sport massage is een stimulerende massage, die tot doel heeft de sportprestatie te verbeteren, blessures te voorkomen en het herstel van mogelijke blessures te bevorderen.
sportmassage.
Een stimulerende sportmassage die wordt gegeven voorafgaand aan een lichamelijke inspanning met als doel de spieren zo goed mogelijk te laten doorbloeden om eventuele blessures te voorkomen. Dit kan als onderdeel van de warming up toegepast worden voor een training of wedstrijd. Afhankelijk van het doel van de massage, sederend of stimulerend, worden de handgrepen, het tempo en het accent op de spiergroepen aangepast.
Liqeu's' Massage Artikel 2.
Angelique heeft meerdere jaren ervaring in het geven van massages en andere behandelingen op het gebied van lichamelijke verzorging en ontspanning, zoals klassieke massage, Reiki 1 en 2 en Autogene training. De massagebehandelingen bij Lique's' Massage worden op afspraak verzorgd op maandag t/m vrijdag.
Massagetechnieken Massage Massage in in BewegingMassagetechnieken Beweging. Massage in Beweging.
Op deze wijze worden de spieren en wervels van de rug ontspannen en lichtelijk opgerekt. Effleurage vormen een zeer belangrijk onderdeel van de massage omdat deze greep steeds bij het begin en op het einde van de massage uitgevoerd wordt.
Massage Ayur Priya.
Een harmoniserende ayurvedische massage bij Ayur Priya duurt een uur. Een ontspannings of stimulerende massage duurt 90 minuten. Hieronder kunt u lezen wat deze massages zo speciaal maakt, en wat u ter voorbereiding moet doen. De ayurvedische massage Abhyanga is een belangrijk onderdeel van de Indiase natuurgeneeskunde en is een algemene, preventieve, energetische lichaamsmassage.

Contacteer ons