Meer resultaten voor vacatures sportmassage

vacatures sportmassage
 
Vacatures Vacatures voor voor masseurs. masseurs.
Module Ketenzorg voor Sportzorgmasseurs. Aanmelden voor een herexamen. Data, locatie en kosten. Examen Sportmasseur vanaf 1 januari 2020. Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Certificering door de SCAS voor sportzorgmasseurs. Licentiebeleid en verlengen. Return to sportmassage. Vacatures voor masseurs. Vergoedingen door zorgverzekeraars.
Jobs, vacatures voor sportmassage Jobs eECHO.
Vacatures archief Geschiedenis van alle vacatures geplaatst op internet. VDAB, Jobat, Stepstone, Vacature. Op zoek naar sportmassage? Page 1 of 1. Docent Sportmassage ANTWERPEN Docent Sportmassage M/V ANTWERPEN Schoonheidsschool AntwerpenMechelsesteenweg 73 bus 12018 ANTWERPENBELGIE. Massagetherapeute / Schoonheidsspecialiste M/V Regio Aalst Uitvoeren van massagebehandelingen. Relaxatie massage, sportmassage, Zweedse massage, Extra.
sport masseur pt 16 uur per week vacatures. Werk in Amsterdam Monsterboard.nl.
Verder naar de content. Dit bericht niet meer weergeven Een bericht over cookies. Toggle Navigation Mobile Toggle Account Navigation Account Vacatures. Toggle Account Navigation Account. Meest gezochte vacatures. Op de werkvloer. Meest gezochte vacatures. Op de werkvloer. Filter jouw zoekopdracht. Steden in de buurt.: Walters People B.V. Michael Page International. All Job Titles. sport masseur pt 16 uur per week vacatures Amsterdam. Maak een vacature alert aan.
Vacatures Sportmassage 020.
Leuke enthousiaste sporters die bezig zijn om beter te worden in hun sport/hobby. Flexibiliteit in het plannen van je eigen agenda. Een prima salaris let op: je mag niet afhankelijk zijn van de inkomsten van sportmassage voor je dagelijks leven.
Belgische Massage Federatie BMF.
Schrijf je nu in voor de opleiding massage bij kanker! Wil jij deelnemen aan deze unieke cursus voetreflexolog. Wie is dat? Een beroepsfederatie die de belangen behartigt van de masseurs en aanverwante behandelaars! Een organisatie die de sector vertegenwoordigt in de overlegorganen met de overheden.
Massage Jobs, Employment Indeed.com.
3 days ago Save job more. View all Foyer Marie-Martine jobs Gosselies jobs. Massage Therapist Intern. Wyndham Hotels Resorts. 2-years experience in massage therapy preferred. Minimum of 1000 hours of education or massage history required. High School diploma or equivalent required.
Vacature / Stage Aravinda Massage groepspraktijk.
Je hebt een massage opleiding met succes afgerond. Je kan massagetechnieken zelfstandig uitvoeren. Je kan klanten verwelkomen en deze ook zelfstandig afwerken. Je laat de praktijkruimte ordelijk achter. Een discrete omgang met vertrouwelijke informatie is noodzakelijk. Je hebt kennis van triggerpoints en sportmassage.
Gezocht: sportmasseurs! Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De organisatie van het evenement is nog steeds op zoek naar ervaren sportmasseurs om de atleten na de wedstrijd een verdiende sportmassage te geven. Iedereen die ooit al eens een sportieve inspanning heeft geleverd, weet immers hoe deugddoend en noodzakelijk een degelijke massage is.
Vacatures gezocht/aangeboden Instituut Ron Molders.
Begeleiden van de selectie op de dinsdag en donderdagavond trainingen. Dit geldt in principe alleen voor de verzorger van het eerste elftal. Begeleiding van het 1e en 2e elftal op de zaterdagen tijdens en rondom wedstrijden.; Als verzorger/sportmasseur houd je je bezig met het verzorgen o.a. tapen / masseren / verzorgen van de spelers tijdens de trainingen en wedstrijden. Je levert een bijdrage aan het herstel en re-integratie van spelers na blessures. In voorkomende gevallen help je ook andere niet selectie leden met de behandeling van hun blessures. Wij vragen verzorgers die.; affiniteit hebben met voetbal. een afgeronde voor het vakgebied relevante opleiding hebben en ervaring heeft met sportmassage of.

Contacteer ons