Zoeken naar Sportmasseurs gezocht

Sportmasseurs gezocht
 
STEVO zoekt nog sportmasseur/sportmasseuse.
Naast ondersteuning van de Fysiotherapie heeft STEVO een tweetal sportmasseurs in dienst, waarvan Justin momenteel een vast dienstverband heeft bij Fysiotherapie Uyterschout en Tom nog studerende is voor fysiotherapeut. Zowel Tom als Justin voetballen bij STEVO in de lagere senioren teams. Tevens had STEVO de afgelopen 8 seizoenen ondersteuning van sportmasseuse Saskia. In verband met uitbreiding van haar dagelijkse werkzaamheden in de zorg, kan zijn de sportmassage bij STEVO hiermee helaas niet meer combineren. Gezocht sportmasseur m/v.
Vacatures gezocht/aangeboden Instituut Ron Molders.
affiniteit hebben met voetbal. een afgeronde voor het vakgebied relevante opleiding hebben en ervaring heeft met sportmassage of. momenteel worden opgeleid tot fysiotherapeut.; EHBO gecertificeerd zijn.; enthousiast zijn en het leuk vinden om betrokken te zijn bij de selectie van v.v. ambitieus en flexibel inzetbaar zijn.; betrouwbaar, integer en toegankelijk zijn. Wat bieden wij.; Een aparte en uitgeruste ruimte voor de verzorging van spelers. Mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie. Een onkostenvergoeding voor je werkzaamheden. Een enthousiaste en ambitieuze werkomgeving. Ben jij of zijn jullie die enthousiaste verzorgers die wij zoeken, neem dan contact op met dagelijks bestuur vv Heerjansdam en stuur een mail met je motivatie en CV naar: rob.vandijk@hetnet.nl. 2014 Instituut Ron Molders infojuice.org. Opleiding Klassieke massage en Sportmassage.
Vacatures Vacatures voor voor masseurs. masseurs.
Module Ketenzorg voor Sportzorgmasseurs. Aanmelden voor een herexamen. Data, locatie en kosten. Examen Sportmasseur vanaf 1 januari 2020. Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Certificering door de SCAS voor sportzorgmasseurs. Licentiebeleid en verlengen. Return to sportmassage. Vacatures voor masseurs. Vergoedingen door zorgverzekeraars.
Masseur-vacatures december 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Het Massagehuys Vacatures in Amsterdam West. Masseur, sportmasseur, sporttherapeut gezocht in Utrecht. Praktijk Boost Fix. Deze werkgever werft via Indeed. Praktijk Boost Fix is een groeiend jong bedrijf in Utrecht. Wij bieden stevige no nonsens behandelingen op maat. Dagen en tijden zijn bespreekbaar. Vandaag Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Praktijk Boost Fix Vacatures in Utrecht. Vacature Masseur Utrecht Five City Spa. FIVE CITY SPA. Deze werkgever werft via Indeed. Intrinsieke motivatie om masseur te worden?
Sportmasseurs vraag en aanbod.
Gezocht: sportmasseurs! Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De organisatie van het evenement is nog steeds op zoek naar ervaren sportmasseurs om de atleten na de wedstrijd een verdiende sportmassage te geven. Iedereen die ooit al eens een sportieve inspanning heeft geleverd, weet immers hoe deugddoend en noodzakelijk een degelijke massage is.
Flexibele sportmasseurs m/v gezocht in Zuid-Holland.
Flexibele sportmasseurs m/v gezocht in Zuid-Holland. SportWerk is per direct op zoek naar sportmasseurs. Ben jij in het bezit van een erkende opleiding tot sportmasseur, reageer dan direct! SportWerk is op zoek naar gediplomeerde en ervaren masseurs m/v die in verschillende contractvormen willen werken.

Contacteer ons