Meer resultaten voor sportmasseur gezocht

sportmasseur gezocht
 
Vacature DIO'30: Verzorgerster / Sportmasseur / Student fysiotherapie gezocht M/V Het gelderse voetbal.
Top 14 Gelderse Topscorers. Vacature DIO'30: Verzorgerster / Sportmasseur / Student fysiotherapie gezocht M/V. 22 augustus 2017. Met ingang van seizoen 2017-2018 is voetbalvereniging DIO30 door omstandigheden als nog op zoek naar een: VERZORGER / SPORTMASSEUR / STUDENT FYSIOTHERAPIE M/V Voor de dinsdag en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op de zondagmiddag.
sportmassage
Orion Video/data scout en sportmasseur gezocht.
Video/data scout en sportmasseur gezocht. 31 aug Video/data scout en sportmasseur gezocht. Geplaatst op 1505h: in Nieuws door admin_orion. Ben jij die persoon, die het leuk en interessant vindt om ons met je kennis over data/ video volleybal te komen helpen?
Cursus Sportmassage
Sportmasseur vacatures Jobbird. Vacatures sportmasseur Jobbird.
Let er goed op dat de opleiding Sportmassage die je kiest erkend is door het NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Zo kun je na afronding van de studie je licentie voor sportmasseur aanvragen, waar in vrijwel alle vacatures voor sportmasseur om wordt gevraagd.
band gezocht
Wat te doen bij een hardlopersknie? Wellness Academie.
Sportmassage opleiding gezocht? Als sportmasseur kun je dus veel betekenen bij sportblessures als een hardlopersknie. Massages, blessurepreventie, coaching, voorlichting: je kunt een scala aan aspecten inzetten. Allemaal komen ze aan bod in onze sportmassage opleiding. Is een carrière als sportmasseur iets voor jou?
sportmasseur vacature
Sport masseur gevraagd Werkspot.
Gezocht mannelijke sportmasseur. Ik sport al jaren vier of vijf keer per week en wil af en toe goed gemasseerd worden zodat mijn spieren ook weer ontspannen. Graag in de buurt van Den haag., Reacties via de email, met tarieven, etc.
google adwords sign in
Voor een sportmasseur in de buurt Vindeenmasseur.nl.
Waarom naar de sportmasseur? Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur helpt je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Waarom naar de sportzorgmasseur?
pret hypothecaire ing
Vacature gediplomeerd masseur bij Studio YourBalance Tiel.
Ook zijn open sollicitaties altijd welkom, zodat we als er een vacature ontstaat contact kunnen opnemen. Beschikt over een diploma Sportmassage of hebt een vergelijkbare uitgebreide massageopleiding gevolgd. eventueel uitgebreid met diplomas / certificaten voor andere massagevormen of specialisaties, bijvoorbeeld zwangerschapsmassage of klachtgerichte specialisaties.
Kent SEO
Sport masseur vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Vind je nieuwe baan. Masseur sport vacatures. 3286 vacatures gevonden. Online zoeken naar masseur vacatures, banen en werk in de functiegroep sport. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
seo tools
Gezocht: Fysio/sportmasseur Roparun 2015 FysioForum.nl.
Gezocht: Fysio/sportmasseur Roparun 2015. Nieuws Forums Overige onderwepen/algemeen Overige onderwerpen/algemeen Gezocht: Fysio/sportmasseur Roparun 2015. Tags: Fysio gezocht, Roparun. Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Annedien TMRunners 1 jaar, 4 maanden geleden. 1 berichten aan het bekijken van in totaal 1.
notitieblok bedrukken
Teamleden gezocht Roparun.
Bij interesse, mail of bel Sarah Toussaint, stoussaint@deloitte.nl 0612140714. Wij zoeken nog een sportmasseur! Wil je een unieke ervaring opdoen, een avontuur voor het leven aangaan en je inzetten voor het goede doel? Sluit je aan bij ons Roparunteam! Samen met nog een sportmasseur ga jij het avontuur aan!
linkbuilding uitbesteden
Wat is een sportmasseur? Vacatures.nl.
Om sportmasseur te worden dien je een door de NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkende opleiding Sportmassage te volgen. Tijdens deze opleiding leer je tot in detail hoe het menselijk bewegingsapparaat in elkaar zit en hoe het functioneert, met de nadruk op de bewegingsfuncties.
thaise massage veghel
35 Masseur Vacatures Adzuna.
onze vierde City Spa in Amsterdam. Ben jij ondernemend, staat de klant altijd centraal en ben jij masseur m/v of schoonheidsspecialist m/v? Houd je van de wellness branche? Zijn product naar beleving door gezondheid, schoonheid en verzorging met elkaar te verbinden. Functie-eisen Of je nu wordt aangenomen als masseur, schoonheidsspecialiste, teamleider of flex. Meer over deze vacature. Fysiotherapeut Zwitserland sportfysiotherapie 32 40 uur. Op interdisciplinair niveau werk je nauw samen met artsen, specialisten, therapeuten en masseurs. Binnen het medisch centrum heb je een centrale werkplek met een moderne. Meer over deze vacature. Wat ben jij waard? Ontvang meteen jouw marktwaarde met ValueMyCV. Ervaren IT Manager gezocht voor groeiende organisatie.

Contacteer ons