Zoeken naar opleiding sportmassage breda

opleiding sportmassage breda
 
Sportopleidingen Sportopleidingen SportNetwerk. SportNetwerk.
Hieronder kan je een overzicht vinden van alle sport gerelateerde opleidingen, van sportmarketing tot fitnessopleidingen en van cursussen sportmassage tot aan digitale marketing. Maar ook nieuwe opleidingen zoals de Post-HBO Opleidingen van Business of Sports Academy als Eventmanagement en Bedrijfskundig Sportmanagement. Staat jouw opleiding er niet tussen, neem dan een kijkje op Springest.nl.
Erkende opleidingsinstituten.
Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs. De opleidingsinstituten die voor het cursusjaar 2019 een NGS-erkenning hebben ontvangen zijn weergegeven op onderstaande kaart. Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmassage, wellnessmassage, sportzorgmassage en/of blessurepreventie.
Sportmassage Breda.
Han de Veth spreker bij NGS. MEDICAL TAPING MT. Algemene informatie MT. Han de Veth. Start cursus sportmassage maandag 24 september 2018. Maak gebruik van" clubkorting!" Schrijf nu in! Bij inschrijving voor 1 juli 2018 voor de cursus sportmassage is het.
opleiding sportmassage breda
Like Fit Massage Breda op Facebook. Like Fit Massage Breda. Jurgen links/rechts en Robin midden. In de loop der jaren heb ik verschillende massagetechnieken geleerd. Van ontspannende strijktechnieken en deep tissue massage tot kneedgrepen uit de sportmassage. Ook therapeutische massagetechnieken heb ik onder de knie. Een bindweefselmassage is niet altijd fijn, maar wel zeer effectief. Ook een triggerpointbehandeling is niet prettig om te ervaren, maar werkt snel. Met mobilisatie maken we gewrichten en wervelkolom weer los en soepel. Een andere techniek is elastisch tapen, zo verlengen we het effect van de behandeling. Nek, schouder en onderrugklachten. Een verkeerde werkhouding, veel met de smartphone bezig zijn of lang achter het stuur zitten zijn veel voorkomende veroorzakers van nek en schouderklachten. Spieren worden wel aangespannen, maar bewegen te weinig. Wanneer er dan stress of werkdruk bij komt, krijg je klachten zoals uitstralingspijn, slecht slapen of hoofdpijn. Met een therapeutische behandeling, gecombineerd met een fijne ontspanningsmassage, maak ik het weefsel weer soepel en goed doorbloed.
Jolange Opleidingen: Massage.
Je bent een masseur of masseuse of bent werkzaam in lichamelijke verzorging en je wilt je verder om in jou massage praktijk meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding massages met warme stenen perfect voor jouw! Kruidenstempel Massage Opleiding.
Opleiding Sportmassage Breda Sportmassage leren in Breda.
Sportmassage leren in Breda. Er is één lesoptie voor de opleiding sportmassage in Breda.: Donderdag: 1930: 2230: uur 3 oktober 2019. De leslocatie voor de opleiding sportmassage in Breda is.: OC de Vlieren. De leslocatie is goed bereikbaar vanuit ondermeer: Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek en Terheijden.
Over masseuse Roos Komar Massagepraktijk Breda.
Ook nu blijf ik mijn kennis uitbreiden met het volgen van verschillende cursussen en opleidingen. Zo heeft het volgen van de opleiding sportmasseur me nog meer inzichten gegeven. Ook het werken in een Wellness als masseuse heeft mijn ervaring verrijkt. Ginnekenweg 2, 4818 JE Breda.
YOMASS Sportmassage Bedrijfsmassage Integrale massage.
Gevolgde opleiding masssagetherapeut VNT/RBCZ Academie voor massagetherapie HOLOS te Utrecht MBK Medische Basis Kennis HBO Vita Opleidingen Zeewolde. Aanvullende en/of ondersteunende opleidingen.: Mindfulness Based Cognitive Therapy CIVAS te Haarlem. Voedingsdeskundige CIVAS te Haarlem. Yoga docent Hatha Yoga zwangerschapsyoga / babymassage. Unide Den haag De Roos Amsterdam. Stoelmassage voor bedrijven. Belgian C-S and Meditation Society vzw Afd.Amsterdam. Nederlands Genootschap voor Sportmassage te Arnhem. Medical Taping Concept Kinesiotaping. Fysiotape te Enschede. Inst.Jos Dassen natuurgeneeskunde Ophoven België. Triggerpointcoach R.Beenker/B.Eigenhuis te Utrecht. Chinflex Chinese voetmassage. Total Health te Breda doorlopende vakgerichte en medische bijscholing.
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage, Massage naar keuze of massagecursus: bespaar 50% in Rotterdam via Social Deal.
Massage naar keuze of massagecursus. Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage. Capelle aan den IJssel 6 km. Raak volledig ontspannen tijdens een heerlijke massage naar keuze van 30 of 60 minuten of volg een massagecursus van 5 lessen bij Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Niet meer beschikbaar! De informatie over deze opleiding, Sportmasseur, is helaas niet meer beschikbaar. Toon mij eventuele alternatieven. Klik op een verwante sector om op zoek te gaan naar een soortgelijke opleiding of cursus. Probeer eens een van de volgende dingen.:
Active Massage Centre Over mij Active Massage Centre.
NGS gediplomeerd sportmasseuse en sportinstructeur. Door de vele ervaringen die ik heb opgedaan als fitness en groepsles instructeur in verschillende fitnesscentra bied ik meer dan alleen een sportmassage. Indien noodzakelijk geef ik cliënten oefeningen mee of geef hen advies in het voorkomen van klachten. Voor mij is de cliënt geen nummer, maar staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Mijn kennis en kunde houd ik bij door mezelf regelmatig bij te scholen. Bijscholing is voor mij tevens de manier om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes in het vak. De afwisseling in mijn werk maakt het leuk en uitdagend. Iedere dag is voor mij een feest om te mogen werken. Ik vind het een uitdaging om mensen van klachten van vastzittende spieren en sportblessures af te helpen of hun lichaam weer in conditie te brengen voor een sportprestatie. Daarnaast geef ik mensen een ontspannen gevoel met een massage of geef hen adviezen over een juiste houding op de werkplek. Mooier werk bestaat niet! 1 Opleiding Tafelspecialisatie, deep tissue Technics Libosan, 2016.
Cursus Sportmassage Gevorderden Wellness Academie.
Een carrière in sportmassage. Heb je na de basiscursus sportmassage de smaak te pakken, dan is de cursus sportmassage voor gevorderden het logische vervolg hierop. Je leert je nog verder te bekwamen binnen dit vakgebied om vervolgens je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Contacteer ons