Resultaten voor massage opleiding groningen

massage opleiding groningen
 
Opleiding Ayurveda Massagetherapeut Het Ayurveda Instituut.
Introductieweekend Ayurveda Massage. Vanaf deze zomer bieden wij een aantal keren de gelegenheid om een. Opleiding Ayurveda Massagetherapeut. Begin volgend jaar zullen we een volledig nieuwe opleiding introduceren waarbij meer. Yoga en Meditatie. Hier vind je een overzicht van alle yoga en meditatielessen die bij Het Ayurveda Instituut worden gegeven. Hamam de Grot van Hippocrates. Wist je dat er zich binnen ons instituut een heuse hamam bevindt. toon alle activiteiten. 9728 HJ GRONINGEN.
google adwords
Basiscursus pulsing en polariteit Groningen Netwerk Integratieve Massage.
Agenda opleiding IM. Netwerk Integratieve Massage NL. Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Cursus op maat. Wilt u iets speciaals? Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje? Hier een overzicht. Overzicht Agenda massage cursussen en workshops.
Sea
sportmassage Groningen.
Deze gezellige groep bestaat inmiddels uit 60 personen en elk jaar organiseren we een gezellig trainingsweekend. Er wordt 3 x per week getraind en inmiddels ben ik ook in bezit van het diploma looptrainer 3 KNAU. 9731 AJ Groningen. Steenboksport Sportmassagenoord Opleiding Sportmassage.
lenen
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe en Rotterdam.
DRENTHE: Avond en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Dynamische massage cursus, Polariteitmassage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen, 4Handenmassage cursus en Individuele cursussen. ROTTERDAM: Weekendcursussen ontspanningsmassage basis en gevorderden. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage en cursusaanbod!
ppc
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
Voor de leslocatie heeft ATS gekozen voor sport en zalencentrum De Fabriek in Leeuwarden. De Fabriek ligt op een prima te bereiken locatie buiten het centrum van Leeuwarden en heeft een regiofunctie in o.a. de verhuur van zalen, sportdojo's' en examenfaciliteiten. ATS heeft alle vertrouwen in een mooie samenwerking met De Fabriek. De opleidingen van ATS worden desgewenst afgesloten met een ACE examen of een deelnamecertificaat bij voldoende aanwezigheid. De examens worden centraal in Hoorn NH afgenomen. Elk jaar komen er cursisten van ATS uit Friesland naar onze leslocatie in Hoorn. Met deze service kan de opleiding dichter bij huis gevolgd worden.
seo specialist
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
sea
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe en Rotterdam.
Sinds 1997 geef ik met veel plezier en met passie voor mijn vak diverse massagecursussen. Deze cursussen geef ik in Drenthe Assen, Schoonloo, Gasteren en in Rotterdam. In Gasteren geef ik in mijn praktijk ook individuele massage cursussen en workshops privé les. Je kunt ook zelf een groepje van maximaal 6 mensen samenstellen en een cursus of workshop plannen.
pen bedrukken
Groningen Groningen Akademie. Akademie.
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Therapeutisch Centrum Boterdiep. Praktijk voor Massage en bewegingseducatie. hele dag Introcursus Holistische Massage. Introcursus Holistische Massage. jan 6 jan 13 hele dag. Massage ontvangen én geven is een verrijking.
google advertentie
Klassieke Massage.
Mogelijkheden met Klassieke Massage. Klassieke Massage is echter ook een zelfstandige, complete werkvorm. Veel kandidaten volgen deze cursus om na het behalen van het certificaat aan de slag te gaan bij een beautyfarm of saunabedrijf. Ook kunt u zelf een praktijk beginnen. Masseur is een vrij beroep en als u de juiste opleiding hebt genoten, kunt u prima zelfstandig aan de slag. Waar en hoe lang? De cursus duurt 18 dagdelen. Hij wordt gegeven in Groningen, Leeuwarden en Zevenaar.
galaxy
MassageKracht Massage Groningen Haren Marije Scheffer Massagekracht.
Ik woon met mijn vriend en twee zoons in Haren, aan de rand met Groningen in een prachtig landelijk stukje tussen stad en dorp. In mijn werkende leven ben ik vooral op kantoor actief geweest, eerst bij UWV en daarna in de GGZ in uitvoerende en beleidsvormende functies. Ik had het naar mijn zin, maar ik volgde niet mijn passie. Tijdens mijn zwangerschappen en met de komst van onze knullen, kwam mijn werkende leven een tijdlang tot stilstand. In deze periode kwam mijn verlangen. meer mijn eigen weg te gaan volgen, sterk boven. In 2007 kwam ik in Thailand voor het eerst in aanraking met massage bij een vijfdaagse cursus voetmassage in Bangkok. Een aantal jaren later startte ik met de opleiding tot holistisch masseur bij Holos in Utrecht en deze heb ik afgerond.
slotenmaker rotterdam
Massage Cursussen Trainingen ROC.nl.
Doordat je kennis hebt opgedaan van diverse technieken ben je in staat een professionele massage te geven. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. amsterdam, breda, rotterdam. amsterdam, breda, rotterdam. amsterdam, arnhem, breda, den hoorn, eindhoven, groningen, hoorn, rotterdam, utrecht, zwolle.
Massage, Shiatsu Coaching in Groningen De Koning Te Rijk.
Meer over Jannet. Jannet Veenbaas geeft een Shiatsu Massage in haar praktijk in Groningen. Kom tot rust op tijdens een shiatsu massage in Groningen. Coachingstraject Zacht Werken, door erkend Zacht Werken Coach Jannet Veenbaas. Een zwangerschapsmassage ontspant jou EN je baby!

Contacteer ons