Op zoek naar opleiding sportmassage enschede?

opleiding sportmassage enschede
 
Vergelijk 2 Massage cursussen en opleidingen in Enschede.
Ervaringen met Massage producten. group Incompany training. Alles waarvan je verder kunt leren. Meer dan 75.000 cursussen opleidingen. 2 Massage cursussen en opleidingen in Enschede. Bekijk ook: Voetreflexologie, Sportmassage Sportfysiotherapie, Ayurveda, Stoelmassage en Reiki. Bekijk ook: Voetreflexologie, Sportmassage Sportfysiotherapie en Ayurveda.
Sportmassage Enschede.
Eenmaal in Enschede heb ik mij verdienstelijk gemaakt als gediplomeerd zwemlerares bij Zwemclub Enschede. Sinds 1993 ben ik lid van ACTION en probeer ik driemaal per week getrouw mijn kilometers te lopen. Zo ontdekte ik het belang van sportmassage om tot betere prestaties te komen. De belangstelling voor sportmassage groeide en ben daardoor aan de opleiding tot sportmasseur begonnen.
Salus Massagepraktijk aan Aanslagsweg Borne Boeit.
Bijdrage aan kwaliteit van leven. Via het NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage kwam ze in contact met een opleider die specialistische opleidingen aanbiedt voor de sportmasseur, zoals massage bij chronische pijn en bij oncologie. Zelf heeft Sandra Schuur deze ook gevolgd en met succes afgerond.
Home Sportmassage Enschede.
Sportmassage Enschede, lekker in je vel! De praktijk is begonnen met sportmassage, maar biedt intussen zoveel meer! Ook voor wellnessmassages of gezondheidsmassages zit je hier goed. Hier ben ik sinds 2004 zeer actief op het gebied van sport, begeleiding, trainingen, blessures en ontspanning.
Sportmassagecursus.nl Meld u nu aan.
Sinds 1972 wordt door ons de Opleiding Sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage N.G.S. Het diploma van het N.G.S. heeft sinds 2010 het Keurmerk van het K.C.E, een door de Overheid gekwalificeerd Instituut, dat een onafhankelijk examen waarborgt. 7546 PW Enschede.
Sonergie Praktijk, Natuurgeneeskunde, Massagecursussen, Massageworkshops, Afvallen Sonergie Praktijk.
Studenten aan het woord. Ik ben begonnen aan de opleiding met een open geest, ik wist weinig over masseren maar was erg nieuwsgierig en het leek me een erg leuk beroep. Dus nu na 2 modules en een extra cursus ontspanningsmassage, Shiatsu massage en hot stone massage kan ik zeggen dat ik het super vind om te doen, de groep en de lessen zijn leuk.
Keuzedeel Sportmassage BPV opleiding Sport en Bewegen Enschede.
BPV opleiding Sport en Bewegen Enschede. Deze site doorzoeken. Het BPV Bureau. Stappenplan aanvraag accreditatie SBB. BPV Gids ROC-Deel voor de student. BPV Gids ROC-Deel Praktijkopleider. Overzicht urenverdeling per leerjaar. BPV Studiewijzers Sportverenigingsstage. BPV Studiewijzer Leerjaar 1 Niveau 3. BPV Studiewijzer Leerjaar 2 Niveau 3.
Willem Snellenberg Sportmassagecursus.nl.
Gezien de meer dan 45, miljoen sportblessures en de ruim 7 miljoen chronische aandoeningen, die de zorg in Nederland onbetaalbaar maakt, is de tijd rijp voor preventie. Een uitdaging voor de sportmassage om daar een leidende rol in te vervullen. 7546 PW Enschede.
E. Slotman Medisch Spectrum Twente.
2001 2002 Tropen opleiding Havenziekenhuis Rotterdam. 2003 2004 Opleiding MDL HAN Hogeschool Nijmegen. 2008 2010 Opleiding sportmassage en blessurepreventie. 1991 heden Verschillende bijscholingen op het gebied van de MDL. Inloggen voor medewerkers. Volg ons op. Medisch Spectrum Twente. 7500 KA Enschede.
Typisch Jade PhysioVan.
Ik heb twee jaar geproefd van de paardensportopleiding in Deurne, maar later bij de studentenruiters in Enschede kreeg ik pas echt plezier in wedstrijden. De laatste 15 jaar heb ik diverse eigenaren geholpen met het trainen van leuke en uitdagende paarden. Ik heb acht jaar werkervaring opgedaan in een particuliere fysiotherapiepraktijk. Hier verzorgde ik ook diverse groepslessen, zoals Perfect Pilates en FysioSport. In deze functie heb ik veel patiƫnten behandeld met bijvoorbeeld nek en schouderklachten. In 2015 heb ik mijn diploma voor Mulligan Practitioner behaald; een geweldige methode met prachtige resultaten! Het liefst werk ik met sportieve patiƫnten aan hun revalidatie; ik heb ontdekt dat het behandelen van sporters mij het meeste energie en voldoening geeft. Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik stage gelopen in Engeland. Na mijn studie heb ik meerdere recreatieve wereldreizen gemaakt. Mijn meest recente uitdaging was in Lech Oostenrijk, hier heb ik een wintersportseizoen sportmassages en fysiotherapeutische behandelingen in 5 hotels gegeven. Nu wil ik mijn grenzen verleggen met mijn mobiele praktijk, de PhysioVan! NGS Sportmassage okt 2018 heden. Mood opleidingen, Amersfoort. Opleiding Fasciatherapie aug/ sept 2018.
Lintje. Masseuse Soraya 29 in Holten Pijlen. is bijna blind: Vingers Pijlen. zijn mijn ogen Rijssen-Holten Pijlen. tubantia.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Pijlen. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zo
Anita Helthuis Vredeveld. Karel van der Veen Enschede. Johannes Benedictus Maria Jan Nij Bijvank Heino. Anton Teun te Focht Eibergen. Lambertus Marcellinus Bert Bellers Boekelo. Annie Luttikhuis Schoemaker Oud Ootmarsum. Albertus Loduviecus Albert Felix Hengelo. Marcel Gerardus Marcel Wasser De Lutte.
Home Opleidingsinstituut Sportmassage Noord-Oost Nederland.
nl/ nog 3 cursussen in het verschiet! Welkom bij Opleidingsinstituut Sportmassage Noord en Oost Nederland. OSNO stopt grotendeels met haar activiteiten. In 2019 nog het onderstaande aanbod. OSNO blijft in te huren voor examentraining en workshops / thema-avonden. Ontspanningsmassage LAATSTE KEER. weekend 12 pnt. Cupping voor sportmasseurs LAATSTE X. 1 dag 6 pnt. Oncologische massage LAATSTE KEER. 7 vrij-/zaterdagen 42 pnt. Bij ons kunt u terecht voor een opleiding tot Sportmasseur en SportZorgMasseur, erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Dat kan in Deventer en Zwolle alleen SpM. OSNO kent hoge slagingspercentages: tussen 85 en 95% 2017: 94% waar landelijk 60% 2016 het gemiddelde is. Verder is er een uitgebreid aanbod aan cursussen voor mensen die al sportmasseur zijn. Zie onze agenda hieronder. Mocht u op de site geen informatie vinden over een bepaalde cursus of workshop, neem dan per mail contact met ons op.

Contacteer ons