Op zoek naar opleiding sportmassage utrecht?

opleiding sportmassage utrecht
 
V.O.S. Opleidingen.
038-4543702 site: www.opleidingosz.nl e-mail: info@opleidingosz.nl Sportmassage Friesland Blinen 12 8941 BG Leeuwarden Tel: 058 213 99 82 site: www.sportmassagefriesland.nl e.mail: info@sportmassagefriesland.nl Maastrichtse Opleiding Sportmassage Hermelijnstraat 23b 6217VH Maastricht Tel: 06-3830 2601 e-mail: bertmeijers1@gmail.com Opleiding Sportmassage Groningen Tevens opleiding in Assen Sleedoornlaan 19 9421 RD Bovensmilde tel. 06-12518390 http//opleidingsportmassage.nl/: e-mail: info@opleidingsportmassage.nl Massage Opleidingen Lian Bart Cursuslocatie: Purmerend Zuiderpark 16 1771 AB Wieringerwerf mob: 06-22316365 site: www.lianbart.nl e-mail: info@lianbart.nl Albeda College Grevelingenhout 82 4311 NL Bruinisse tel. 0111-483450 e-mail: W.vanZeijl@albeda.nl Volgende pagina: Waarom sportverzorging. OpleidingsCentrum Reset4U Cursuslocatie: Heerenveen Tel: 0594-510144 site: OpleidingsCentrumReset4U.nl e-mail: info@ocr4u.nl R.O.C. Aventus Bob Holtkamp Docent ROC Aventus Sport Bewegen Laan van de Mensenrechten 500 Apeldoorn tel. 088-2836887 toestel 2053 e-mail: b.holtkamp@aventus.nl MassageOpleidingApeldoorn Kayersdijk 39 7332 AH Apeldoorn Tel: 06-460 746 82 site: www.massageopleidingapeldoorn.nl e-mail: sportgezond@hotmail.com Sepia Opleidingen Schouwersweg 68 4451 HT Heinkenszand Tel: 0118-700247 Site: www.sepiaopleidingen.nl E-mail: info@sepiaopleidingen.nl Sportcollege ROC Midden Nederland Rob Oostveen Docent fysiotherapeut Herculesplein 285 3584 AA Utrecht e-mail: r.oostveen@rocmn.nl ROC Midden Nederland Beauty College Docent Elwin Soerdjpal Kretadreef 61 3562 VA Utrecht e-mail e.soerdjpal@rocmn.nl.
Sportmassage in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk.
Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten. Maar wat is een sportmassage eigenlijk en in elke fase van de training kun je dit het beste toepassen? Een sportmassage is eigenlijk altijd een weldaad voor je lichaam, of je nu actief sport of niet. Het houdt je in balans en zorgt voor een herstel van je balans. Topsportbegeleiding voor de amateursporter. Dat is waar ik voor sta met mijn sportmassages bij VolDaan Massagepraktijk. Sporten zonder Rem dmv Sportmassages. Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen.
Sportmassage Cursussen Trainingen ROC.nl.
Sportmasseur die een onderbeen aan het masseren is Inhoud. Tijdens een cursus of opleiding sportmassage zal je genoeg kennis en ervaring opdoen om zo goed mogelijke sportmassages te kunnen geven. Je zult leren hoe blessures ontstaan, hoe deze te genezen zijn en misschien nog belangrijker, hoe deze te voorkomen zijn.
Opleiding NGS Sportmassage, WellnessmassageSportzorgmasseur.,
Welkom op Massageles.nl. Welkom op Massageles.nl. Vanaf het nieuwe jaar per 1 januari 2020 bieden wij geen nieuwe workshops en cursussen meer aan. Wij raden u 1 van onze collegas aan.: Wij wensen u veel plezier in het massagevak. Team Fysicas BV.
N.G.S. Sportmassage WellnessInstituut.
De opleiding N.G.S. Sportmassage leidt je op tot volwaardig en gediplomeerd masseur met tevens praktische kennis van blessure preventie en sportverzorging. Als Sportmasseur kun je vervolgens werken bij een sportclub, in samenwerking met een fysiotherapeut of zelfstandig in je eigen praktijk. Bewegen is belangrijk. Ons lichaam is gebouwd om te bewegen. In ons drukbezette leven is het echter soms lastig om nog tijd vrij te maken voor sport. Indien we toch gaan sporten, doen we dit vaak overhaast en belasten we ons lichaam teveel. De kans op spierpijn en blessures is hierbij groot. Ook nemen we in ons drukke leven te weinig rust en ontspanning. Daarnaast is ook in de topsport de kans op overbelasting en blessures groot. Als sportmasseur heb je de taak om je cliënt voorlichting te geven over een goede leefstijl en sportprogrammas. Je masseert voor ontspanning of je geeft in sommige gevallen een stimulerende massage. Ook ben je ervoor om eventuele ondersteuning te geven bij het sporten door gewrichten en/of spieren te tapen en/of te bandageren. LEES ALLE INHOUDELIJKE INFORMATIE. Wij bieden deze opleiding aan in een dag en avondvariant.
Cursus Sportmassage LOI.
In het kort. Ga na de cursus Sportmassage als zelfstandig sportmasseur aan de slag. Inclusief tien gratis praktijkdagen onder begeleiding van professionals. 12 x 6900, 8118, 15% korting Studieduur. 12 maanden Diploma. Nederlands Genootschap voor Sportmassage Benodigde vooropleiding. Gratis BladCadeau t.w.v.
Sportmassage opleiding Utrecht Esoterra Massage Opleidingen.
Als je blessures en andere pijnklachten effectief wilt leren behandelen en sporters wilt begeleiden, kun je na het volgen van de opleiding sportmassage de opleiding massagetherapie doen. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies over deze en de sportmassage opleiding Utrecht vrijblijvend contact met ons op.
Erkende Opleiding Sportmassage E-movere AMMT.
NB: sportmassage is een spierspecifieke en intensieve, effectieve massage! Ook fysiotherapeuten kunnen aan de opleiding meedoen, aangezien de tegenwoordige opleidingen fysiotherapie nauwelijks of geen massage meer aanbieden in hun cv! Onderzoekstechnieken: het kunnen afnemen van een anamnese vraaggesprek, inspektie en de functieonderzoeken.
N.G.S. Sportmassage WellnessInstituut.
Wil je je inschrijven voor de opleiding N.G.S. Vul dan het inschrijfformulier in. Ben je nog niet zeker van jouw keuze? Dan is het bezoeken van een informatiedag een aanrader. Je kunt je hier inschrijven voor de informatiedag. Het WellnessInstituut is een erkende opleider op het gebied van blessure preventie, wellness en sportmassage opleidingen. Ook bieden wij verschillende cursussen aan waaronder de cursus Bamboemassage en Saunameester. WIL JE NIETS MISSEN? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle cursussen, opleidingen en workshops en nieuws. Your best email. Wil je ons volgen?
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Wij staan voor. Gespecialiseerde sportmassage bij topsporters. Hardlopers Voetballers Wielrenners Tennissers. Wellness massage voor sportmasseurs. Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Trigger Needling Concept. Lees verder voor gedetailleerde informatie.
Opleiding NHBO.
Wil je je specialiseren in het belang en de aanpak van een goede sportmassage of verdiep je je liever in gezonde voeding en wil je leren welke voeding bij welk sportpatroon past? Die keuze is aan jou! Eén ding is zeker: als je deze opleiding hebt afgerond ben je van alle markten thuis en helemaal klaar voor een sportieve carrière als Allround Sport en Bewegingscoach! Module 1: Sportpsychologie Basis Module 2: Personal Coach Module 3: Sportcoach Module 4: Sportmarketing Keuzevak 1: Sportvoedingsadviseur Keuzevak 2: Sportmasseur Word Sport en bewegingscoach. 1390.00 1181.50 euro. Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk. Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd. Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback. Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen! Laatste weetjes over Sportmasseur. 5 geweldige redenen om met een nieuwe opleiding te starten. NHBO opent nieuwe opleidingslocatie Zwolle!
Sportmassage.
Sportmassage 30 minuten. Sportmassage 45 minuten. Sportmassage 60 minuten. Knipkaart 150 minuten. Als u zich regelmatig laat masseren is een knipkaart mogelijk iets voor u! Deze kost 13300. De knipkaart is goed voor 150 minuten massage Bijvoorbeeld 5x een massage van 30 minuten of 2x een massage van een uur en 1x een massage van 30 minuten. Wilt u iemand een leuk cadeau doen? Dan kunt u bij ons massage cadeaubon aanschaffen voor een waarde die u zelf bepaalt. Met onderstaande samenwerkingspartners zijn afspraken gemaakt over korting voor hun leden. Voor deze leden gelden tot ruim 30% korting! Hellas Triathlon Utrecht.

Contacteer ons