Resultaten voor sportmassage rotterdam

sportmassage rotterdam
 
sportmassage - Massage en Schoonheid.
38 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie. 29 Schoonheidsbehandelingen Klik hier voor meer informatie. Nara Thai Wellness. 020 846 36 38. 06 84 17 33 19. Kinkerstraat 61, 1053 DE Amsterdam.
FYSICO fysiotherapie trainingscentrum Sportmassage.
Oedeem Compressie Materiaal. Voor een sportmassage kunt u terecht bij een van onze fysiotherapeuten. Om een afspraak te maken belt u naar ons algemene telefoonnummer: 010 4654350. De kosten voor een sportmassage bedragen 3300, per half uur of 4950, per 45 minuten.
adwords
Muscle Movement Sportmassage, Massage naar keuze 60 min: épargnez 52% à Rotterdam avec Social Deal.
Muscle Movement Sportmassage. Rotterdam Bramanteplein 2 Itinéraire. Raak geestelijk en lichamelijk volledig ontspannen tijdens 1 óf 3 heerlijke massages van Muscle Movement Sportmassage. Geniet tijdens de heerlijke ontspanningsmassages en laat als je zorgen verdwijnen. Kom heerlijk tot rust en reken af met spanningen en stress.
SEO
Sportmassage ontspanningsmassage Sport Spier.
Sportmassage houdt de spieren in jouw lichaam in conditie en zorgt ervoor dat jouw spieren snel herstellen na inspanning. Een sportmassage helpt blessures voorkomen. Mensen die regelmatig of intensief sporten en regelmatig een massage krijgen, kunnen hier veel baat bij hebben.
auto verzekeren

NGS licentie: 450801. Mavo D niveau Diploma in 1997 GSR Rotterdam. Sportmassage NGS Diploma in 2008 MSP Opleidingen. Blessurepreventie NGS Diploma in 2010 MSP Opleidingen. Medical taping concept sportmassage en blessurepreventie Fysiotape. Masterclass Rekken en stretchen' Gerard van de Poel.
seo
Sportmassage Fysiotherapie VLAMBLOEM.
Ook dan kunt u natuurlijk een afspraak maken voor de medische massage. De massages worden gegeven door een gediplomeerd en ervaren sportmasseur. Online afspraak maken. 5 x 30 minuten. Fysiotherapie Vlambloem, Vlambloem 130, 3068JE Rotterdam Ommoord 010-7505523. Maandag t/m vrijdag open van 8.00 21.00 uur / Zaterdag van 9.00 16.00 uur.
suchmaschinenoptimierung
Home.
1e Kerstdag en 2e kerstdag geopend van 830: tot 1630: 31 december en 1 januari is de praktijk gesloten. Maandag 25 en woensdag 27 november is de praktijk gesloten. Zaterdag 14 december extra geopend! Mijn naam is. Nathalie Olsthoorn, professioneel en gediplomeerd sportmasseuse NESPG. Alle massages die ik u aanbied hebben uiteindelijk één doel: Het gehele lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren en tevens lichaam en geest in balans te krijgen. Tevens heb ik hiernaast, sportmassage diploma en vele massage certificaten behaald.
SEO
Sportmassage Therapeutisch Centrum Klerk.
Sportmassage in Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Door de gunstige ligging van ons therapeutisch centrum zijn wij goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Naast sportmassage bieden we ook massage, acupunctuur en cranio sacraal therapie aan.
VPN
Massagepraktijk Kralingen, Rotterdam.
Mijn naam is Ria Marino en ik ben gediplomeerd en gecertificeerd masseuse sinds 2000. De praktijk is gevestigd aan de Oostzeedijk beneden 19a tussen Avenue Concordia en Hoflaan. 3062 VJ R'dam' Kralingen. Gespecialiseerd in rug, nek en schoudermassage. De opleidingen die ik heb gevolgd.: Sportmassage Trainings Institute SMTI.
Pennen bedrukken
Massage therapy Rotterdam Massage Therapy Rotterdam.
step
Vergelijk 5 Sportmassage Sportfysiotherapie MBO opleidingen, trainingen en cursussen in Rotterdam Springest.
group Maximaal 24 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 24 365 dagen MBO. Rotterdam, Heerenveen en 8 andere regio's.' Sportmassage is een ideale basis voor iedereen die serieus met massage aan de slag wil. Tijdens de sportmassage opleiding wordt essentiële.
Matrassen
Sportmassage Con Sensus Massage Rotterdam Praktijk voor massage en alternatieve lichaamstherapie.
Telefoon 06 42 57 40 70 info@consensusmassage.nl De praktijk zit op de 21ste verdieping van het gebouw Hoge" Heren" Gedempte Zalmhaven 615 3011 BT Rotterdam Con Sensus therapiepraktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24399775. De sportmassage is er niet alleen voor sporters, maar in principe voor iedereen.
krediet aanvragen
Steefit sportmassage Rotterdam Steefit sportmassage sporttherapie, coaching training en fietsmeting Hellevoetsluis Rotterdam.
Zo bleef ik toch verbonden met sport en ik kon op deze manier iets betekenen voor mensen die graag hun sport willen beoefenen. Naast het werk in mijn eigen praktijk, ben ik momenteel actief als sportmasseur op het topsportcentrum Papendal en heb ik ruime ervaring met topsporters en veel uiteenlopende sporten. Verder ben ik actief geweest als sportmasseur bij diverse voetbalclubs vv Spijkenisse en vv Nieuwenhoorn. Hiernaast ondersteun ik diverse sportevenementen door sportverzorging op locatie aan te bieden. Voor atletiekvereniging Pallas'93' en Voorne atletiek ben ik aanwezig bij de marathon in Rotterdam en ik ondersteun diverse loop evenementen in de regio. Ook verzorg ik voor Myos Opleidingen de cursussen Therapeutisch Tapen. Marjolein fysiotherapeut en sportmasseur. Mijn naam is Marjolein van Baren, een fysiotherapeute met grote passie voor sportmassage en het menselijk lichaam; een fantastische bewegingsapparaat.

Contacteer ons