Op zoek naar cursus sportmassage utrecht?

cursus sportmassage utrecht
 
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Heb je vragen over de opleiding Vakopleiding Sportmasseur? Neem contact op met een van onze studieadviseurs. Landelijk examen afgenomen door NGS. De Sportmasseur-opleiding leidt op tot het erkende examen NGS Sportmassage dat wordt afgenomen door het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS.
Vergelijk 11 Sportmassage Sportfysiotherapie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Ervaringen van deelnemers. Ruim 96.000 onafhankelijke ervaringen. 11 Sportmassage Sportfysiotherapie trainingen, cursussen opleidingen. Bekijk ook: Sportpsychologie Sportcoaching, Voetreflexologie, Ayurveda, Zwemonderwijzer en Stoelmassage. Bekijk ook: Sportpsychologie Sportcoaching, Voetreflexologie en Ayurveda. tune Filters reorder Sorteren. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. 1 gegarandeerde startdatum. date_range Zaterdag 16 november 2019 in Amersfoort en 2 andere data. Sportmassage De opleiding N.G.S.
Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen en Utrecht.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 190 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 190 per persoon. Bij Stoelmassage behandel je de cliënt door de kleding heen op een speciale massagestoel.
Privé Massage Workshop studio Vandaan.
De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats in Utrecht. Je krijgt een Nederlands instructie-boekje met de uitleg mee naar huis zodat je ook thuis ermee aan de slag kan. De massage wordt gegeven door onze Daniëlle in Nederlands of Anita in het Engels. We teach this workshop also in English! Duur: 2 uur en een beetje. Tarief: De kosten voor de Massageworkshop 2 hr is 13000, voor 2 personen.
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Dit betekent dat u alleen de praktijklessen volgt en de theorie volledig zelfstandig bestudeert. Wij raden deze variant alleen maar aan als u een behoorlijke voorkennis of een andere affiniteit met de theorie vakken anatomie en fysiologie heeft. Als u hierover twijfelt, neem dan gerust even contact met ons op zodat wij met u kunnen bespreken of deze optie bij u past. Wij bieden voor het niet volgen van de theorielessen een korting aan op de onderwijsbijdrage. U dient er rekening mee te houden dat u wel examen moet doen in alle theorievakken! De examenbureaus geven geen vrijstellingen op basis van uw vooropleiding. De spoedopleiding start elk jaar in januari/begin februari op onze locaties in Dordrecht, Rotterdam en Tilburg en duurt 5 maanden. Deze versnelde opleiding heeft dezelfde inhoud, maar het leertempo ligt een stuk hoger. In tegenstelling tot de reguliere opleiding wordt hier één hele lesdag per week gegeven. De ochtend theorie en de middag praktijk. Hier is geen zelfstudie variant mogelijk. De opleiding sportmassage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Bodegraven, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Sportmassage opleiding Utrecht Esoterra Massage Opleidingen.
Bij en Nascholingen. Sportmassage opleiding Utrecht. Miljoenen sporters lopen jaarlijks een blessure op. Met een professionele sportmassage kunnen bepaalde blessures goed voorkomen worden. Met een afgeronde opleiding sportmassage van Esoterra kun je op elk niveau van recreatief tot topsport sporters masseren.
Sportmassage Cursussen Trainingen ROC.nl.
Sportmasseur die een onderbeen aan het masseren is Inhoud. Tijdens een cursus of opleiding sportmassage zal je genoeg kennis en ervaring opdoen om zo goed mogelijke sportmassages te kunnen geven. Je zult leren hoe blessures ontstaan, hoe deze te genezen zijn en misschien nog belangrijker, hoe deze te voorkomen zijn.
Paarden Sport Masseur NHI.
Deel I Basic Sportmassage" theorie 6 lessen à 25, uur praktijk 5 lessen à 15, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: anatomie en fysiologie, biomechanica en bewegingsleer, exterieurleer, leer van de spiergroepen, houding en zit van de ruiter, massagetechnieken en stretchen.
Willem Snellenberg Sportmassagecursus.nl.
Gezien de meer dan 45, miljoen sportblessures en de ruim 7 miljoen chronische aandoeningen, die de zorg in Nederland onbetaalbaar maakt, is de tijd rijp voor preventie. Een uitdaging voor de sportmassage om daar een leidende rol in te vervullen. 7546 PW Enschede.
Cursus sportmassage Jos de Wit Training Massage.
Bekijk dan de website of maak direct een afspraak. Tevens kun je bij ons terecht voor een massage cursus. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op. Sinds 1934 bestaat de 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
Sportopleidingen SportNetwerk.
De sportopleidingen in Nederland spelen hierop in met een groot aanbod. Hieronder vindt je een overzicht van alle sport gerelateerde opleidingen, van sportmarketing tot fitnessopleidingen en van cursussen sportmassage tot aan digitale marketing. Maar ook nieuwe opleidingen zoals de Post-HBO Opleidingen van Business of Sports Academy als Eventmanagement en Bedrijfskundig Sportmanagement. Academie voor Sportstudies. Business of Sports Academy. Christelijke Hogeschool Windesheim. Fontys Economische Hogeschool Tilburg. HAN Sport en Bewegen. Hogeschool van Amsterdam. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hogeschool van Rotterdam. Johan Cruyff Institute. Maastricht School of Management. WILL Be Strong. Enschede en Woerden. Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
De praktijk Praktijk Sportmassage Utrecht. Maatwerk is de standaard!
Blessurepreventie, Vitalis Massage Opleidingen, 2005. Cursus voetreflexmassage, Esoterra, 2005. Stoelmassage, Vitalis Massage Opleidingen, 2004. Sportmassage, Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan, 2003 2004. Josine luistert en behandelt met aandacht. Door haar vragen en je te laten voelen in de behandeling wordt het voor mij een ervaring in het moment.

Contacteer ons